God Jul og Godt nytt år !

Det nærmer seg slutten på 2022,det har vært viktig for oss å holde aktiviteten oppe blant utøverne. Våre 5 grupper – fotball – ski- sykkel - disk golf – amerikansk fotball har klart det på en beundringsverdig måte. Det nedlegges over 30.000 frivillighets timer på våre tillitsvalgte, trenere og lagleder + dugnads hjelp til våre prosjekter. Det sier litt om aktiviteten som bedrives på vårt anlegg av frivillig innsats. Det skapes samhold og lagånd på alle plan og vi føler at Nanset IF er inne i en særdeles god utvikling og gleder oss til å bidra ytterligere inn i framtiden.

Vi har klart å realisere nytt kunstgress på 7 er banen, nytt lysanlegg på samme bane. Ryddet og renovert sykkel og lysløyper. Stoppet lekkasje i dammen for snøproduksjon. Nytt ventilasjonsanlegg på hytta. Pusset opp trimrom og garderober. Beiset begge fotballbingene og tribunen. Vi har klart dette fordi du har støttet vår forening.

Vi takker for at du er med og støtter oss og håper på et fortsatt godt samarbeid  og støtter vårt barne og ungdomsarbeid fremover.

Nanset IF ønsker en riktig god jul og et godt år i 2023.